Инфо за Млади
244

Електродистрибуција ДООЕЛ Скопје има потреба од ЕЛЕКТРО-МОНТЕРИ ВО Охрид (М/Ж)

ЕЛЕКТРО-МОНТЕРИ ВО Охрид (М/Ж)
Работни задачи:
Исклучување и повторно вклучување на корисници на дистрибутивната мрежа
Отчитување на податоци од броила
Контрола на приклучоци и мерни места
Замена на броила на корисници
Прием, обработка, чување, ажурирање, средување на документација
Помош при отстранување дефекти
Откривање и пријавување неправилности на електроенергетски објекти и броила
Потребни компетенции:
IV степен електротехничко образование – Енергетика
Возачка дозвола,
Одговорност
Тимска работа
Комуникативност
Флексибилност
За предност ќе се сметаат
– Квалификации за работа под напон
– Стручен испит за ракување со енергетски уреди и постојки
– Компјутерски познавања

 

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Активен до: 14.08.2023

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави