Инфо за Млади
243

Во ESI отворено место за менаџер за продажба

ESI објавува оглас за вработување за менаџер за продажба:
ЗАДАЧИ:
  • Презентирање и нудење на прозиводите (санирарија)
  • Комуникација со клиенти
СЕ БАРА:
  • Завршено ССС
  • Работно искуство се смета за предност, но не е задолжително
  • Добри комуникациски вештини
  • Позитивна енергија
НУДИ:
  • Работно време од понеделник до сабота од 08:00 до 15:00 часот
  • Добар амбиент и пријатна атмосфера во модерен салон
  • Солидни примања

Активен до: 31.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Менаџер за продажба – Охрид – ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ Скопје

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави