Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
379

ВК има потреба од Account Manager for Macedonian Clients

ВК – Компанија која се занимава со трговија и маркетинг на бренд познат на светско ниво за вработување има потреба од Account Manager for Macedonian Clients  за охридскиот регион.

Компанијата нуди флексибилно работно време, постојана обука на секоја позиција ,можност за брз раст и развој.

Потребни квалификации:

– Сопствено возило за работа

Пријавување на емаил: [email protected]

Краен рок за пријавување е 28.01.2023 година.

 

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави