Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
318

ВК има потреба од Account Manager for Macedonian Clients

БЕНЕФИТИ:
-Фиксни месечни примања
– Усовршување и остварување на лични цели и цели на компанијата
СЛОБОДНИ ПОЗИЦИИ:
-Асистенти на менаџер
-Агент за продажба и средување документација

Потребни Квалификации: Сопствено возило и Б категорија возачка
Плата: 30.000
Краен рок за пријавување: 16/02/2023
Кратка биографија на:

[email protected]

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави