Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
392

Вила Бисера има потреба од рецепционер

Вила Бисера  има потреба од рецепционер

Потребни квалификации:

– Познавање на англиски јазик.

-Работно искуство на рецепција.

 

Пријавување на емаил или на телефонски број: [email protected]  / 071 220 011

 

Краен рок за пријавување е 31.01.2023 година.

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави