Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
351

Вила Бисера има потреба од помошник во кујна

Вила Бисера  има потреба од помошник во кујна. Работна смена исклучиво прва бидејќи се работи за вила во која се служи само појадок.

 

Потребни квалификации:

– Искуство во кујна.

 

Пријавување на емаил или на телефонски број: [email protected]  / 071 220 011

 

Краен рок за пријавување е 31.01.2023 година.

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави