Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
460

АРИЉЕМЕТАЛ ДОО има потреба од комерцијалист Охрид-Струга

АРИЉЕМЕТАЛ ДОО има потреба од комерцијалист Охрид-Струга

Потребни Квалификации:

ССС,Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета како предност. Познавање на работа со компјутери. Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

-Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:

-кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија,

-најдоцна до 17.02.2023 год. на: e-mail: [email protected].

 

Краен рок за пријавување е 17.02.2023 година.

Преземено од : Ариљеметал ДОО: Комерцијалист – ОХРИД-СТРУГА (kariera.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави