Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
284

АДАСТРА ДОО Скопје има потреба од градежен инженер и возач

Градежен инженер:

Потребни се градежни инжинери со Овластување А за изведба за работа во охридско-кичевскиот и тетовско-костиварскиот регион.

Возач:

Возачка дозвола Ц, Д, Е категорија.

Средна стручна подготовка

Работно искуство како возач

Краен рок: 13/08/2023

Повеќе детали на: НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави